درگيري کارگران پارسيلون با کارفرما

 

تهران- خبرگزاري کار ايران

پيگيري مطالبات معوقه, به درگيري کارگران با مسوولان کارخانه پارسيلون منجر شد.
به گزارش "ايلنا", نزديک به 20 کارگر کارخانه پارسيلون پس از اطلاع از آنکه يکي از اعضاي هيئت مديره به کارخانه آمده است براي پيگيري مطالبات معوقه خود به محل کارخانه مراجعه کردند اما به دليل آنچه که بي‌‏احترامي کارفرما ناميده مي‌‏شود, اين پيگيري به درگيري کارگران با مديريت منجر شد.
به گفته يکي از کارگران بازنشسته, در اين درگيري کارفرماي مجروح به بيمارستان ايران خرم آباد منتقل شد اما پس از مداوا از سوي پزشکان مرخص شد.
گفتني است که در روز حادثه, کارگران بابت وصول پاداش سال 86, حقوق معوقه سال‌‏هاي 86 و 87 و نيز مشخص شدن وضعيت شغلي خود به کارخانه مراجعه کرده بودند.
به ادعاي کارگران, کارخانه پارسيلون لرستان در آغاز دهه 80 با 1500 کارگر به بخش خصوصي واگذار و از همين زمان مشکلات آن آغاز شد. اين کارخانه در 19 ماه گذشته به‌‏منظور بازسازي و نوسازي فعاليت نداشته و دراين ايام مطالبات کارگران آن به نسبت 70 به 30 با مشارکت سازمان تامين اجتماعي و کارفرما پرداخت مي‌‏شده است.
به گفته کارگران هرچند مديريت خصوصي در آغاز تحويل گرفتن کارخانه با حمايت مسوولان اداري استان از طرح‌‏هاي تعديل ساختاري استفاده و تعداد کارگران را به کمتر از نصف کاهش داد, اما عملکرد اخير مديريت باعث شد تا مسوولان استاني در سياست‌‏هاي خود تجديدنظر کنند.
 30/10/1387

__________________________________

 

کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

30/10/1387

www.komitteyehamahangi.com

komite.hamahangi@gmail.com

 

komite.hamahangi@gmail.com :آدرس تماس

باز چاپ مطالب اين سايت فقط با ذکر منبع مجاز است